Welkom tijdens het STACHFEST Festival in Lavallée, ontdek het live printen van ons Dar Al Amal “fanzine” op zaterdag 27 mei vanaf 13u30


18 mei 2023

In samenwerking met Stach’moule, een feministisch micro-editing collectief, werd de voorbije maanden in Dar Al Amal een “fanzine” voorbereid: één collectief Magazine voor & door de Fans…van onze vrouwenwerking. Zowel enkele nieuwe dames, die pas sinds dit schooljaar bij Dar Al Amal zijn ingeschreven, als vaste waarden die al vele jaren (en soms al decennia) deel uitmaken van het emancipatiehuis “Dar Al Amal” hebben tijdens enkele workshops samen teksten, foto’s en tekeningen geselecteerd en gecreëerd. 

Ze gingen op zoek naar wat Dar Al Amal voor hen betekent, wat ze er leerden en waar ze het meest trots op zijn, wat ze nooit zullen vergeten, en wat voor hen het belangrijkste is. Het resultaat, het collectieve “Fanzine” van Dar Al Amal, zal “live” worden geprint (risografie), geniet en getoond tijdens dag 1 van het STACHFEST Festival in Lavallée, afspraak zaterdag 27 mei om 13u30. Daarnaast zijn er dat hele weekend nog vele andere feestelijkheden om te ontdekken in Lavallée, van tattoos en expo tot animatiefilm muziek, graag tot dan!

Terug